Descobreix el preu de la teva casa

És el moment de vendre. Descobreix el valor de la teva propietat en menys de 2 minuts.

valorar_propiedad

T'expliquem per qué ara és un bon moment per vendre

Una casa excepcional requereix d'un marketing extraordinari

Lucas Fox és l’agència immobiliària líder en oferir propietats excepcionals i un servei immobiliari integral a clients nacionals i internacionals.

Fundada a Barcelona l’any 2005, Lucas Fox aporta una visió innovadora al mercat immobiliari de luxe, i compte amb una sòlida reputació gràcies a la seva fiabilitat, integritat i profund coneixement del mercat immobiliari.

Som conscients que vendre una propietat és un procés complex i cada propietat és única, però això és necessari un servei de marketing i venda adaptat a cada cas.

¿Per qué Lucas Fox?

Lucas Fox és una de les agències immobiliàries de major creixement de tota Espanya gràcies a les bones recomanacions dels nostres clients

José Miguel va ser el nostre agent en Lucas Fox, va aconseguir vendre el nostre apartament en un curt període de temps amb una professionalitat impecable! Estem molt contents d’haver triat a Lucas Fox com la nostra agència immobiliària, recomanem el seu servei al 100%. Gràcies per tot!

Patryk Walczak 2022-02-11

Vaig vendre la meva propietat a través de Lucas Fox amb gran ajuda i assistència de Nick Trafford & Krisztina Folkner. Van ser professionals, sempre disponibles per a respondre qualsevol pregunta, i molt ben informats i de confiança. Nick & Krisztina van ser més enllà del servei normal d’altres agències locals amb les quals vaig treballar anteriorment. Actualment, estic renovant una propietat i quan acabi buscaré vendre a través d’ells. Recomano encaridament a Lucas Fox per a tots els requisits de la seva propietat, especialment si està buscant un servei i assistència personal d’alt nivell.

Tyrone Tranmer 2021-11-23

M’agradaria ressaltar el tracte rebut per Lorena i l’equip de Lucas Fox, la seva atenció, velocitat de reacció i eficàcia. Recomano aquesta empresa pel seu interès i professionalitat constatada.

Amparo Agrait 2021-09-14

Som-hi

Descobreix el valor de la teva propietat en menys de 2 minuts.

Valorar ara

La nostra àmplia xarxa d'oficines

Lucas Fox és l’agència immobiliària líder en el segment mitjà i de luxe. Tenim presència en les localitzacions més cobejades d’Espanya, amb més de 30 oficines en tot el territori.

L’elecció d’una companyia que pugui acompanyar-te durant tot el procés és la clau per una venda sense sorpreses

 • Quins avantatges té fer la valoració amb Lucas Fox?

  A Lucas Fox unim la tecnològia de les nostres plataformes d’última generació d’anàlisis de dades amb l’experiència dels nostres professionals per fer-te una valoració justa, que permeti trobar al comprador ideal i satisfer les teves necessitats.

  Una valoració acurada, tenint en compte totes les especificacions d’un immoble és molt important, per tant, de posar la propietat a la venda amb el preu correcte.

  Una valoració amb un preu incorrecte et podria fer perdre oportunitats i molt temps, temps en el qual ja podries comptar amb els diners de la venda i dedicar-los allò que realment necessites.

 • En què consisteix la valoració online gratuita?

  Hem posat a la teva disposició un curt qüestionari interactiu de menys de 2 minuts per que ens indiquis la informació necessària per fer-te arribar una valoració gratuïta. Així de senzill.

 • Què passarà amb les meves dades?

  Creiem fermament que l’ús responsable de les dades i informació personal dels nostres clients és decisiu per a la nostra empresa i la nostra reputació. Aquesta política de privacitat descriu quina informació recopilem quan visites la nostra web, quin ús li donem a aquesta informació i com pots controlar aquest ús.